Ko opera poljubi pop

Alenka Gotar in Anže Šuštar

V soboto, 21. marca 2020, ob 19. uri vabljeni v veliko dvorano Ipavčevega kulturnega centra Šentjur na koncert Ko opera poljubi pop.

Koncert pod naslovom "Ko opera poljubi pop" je zagotovo poslastica za vsakega ljubitelja opere, saj je v enem samem večeru moč slišati nepozabne duete iz Fantoma iz opere, Barcelono, The prayer, Time to say good bye, najbolj znane skladbe in duete iz slovenskih in tujih mjuziklov, najlepše arije in duete vseh časov: iz oper Carmen, Rusalka, Turandot, Traviata, iz operete Vesela vdova, idr..  Da bo pa za vsakega nekaj, pa bo program začinjen z zimzelenimi slovenskimi pesmimi, svetovnimi mega hiti, evrovizijskimi uspešnicami ...  

Vse pesmi bosta izvajala ena naših najboljših opernih pevk v Sloveniji, mag. art. Alenka Gotar, ki je študirala v Švici in magistrirala na znamenitem salzburškem Mozarteumu, naredila izjemno operno mednarodno kariero, bila solistka obeh naših državnih oper, uspešno zastopala Slovenijo na Eurosongu ter njen mož Anže Šuštar, ki je prav tako eden naših najboljših slovenskih moških vokalistov, in je nase z velikim uspehom opozoril na letošnjem znamenitem koncertu »Poletna noč« na Kongresnem trgu v Ljubljani v spremljavi Simfonikov in Big Benda RTV Slovenija. Sicer je avtor in izvajalec večih megahitov, je odličen pevec in igralec v mjuziklih.

Večer najlepših melodij kadarkoli napisanih bo zagotovo ena najlepših kulturnih obogatitev meseca marca, meseca mater, žensk, deklet. 

 

VSTOP PROST

Dodatne informacije na 041 222 486 (Jelka Godec).

 

Organizator: SDS Šentjur

Nazaj

poročamo Več novic

URNIK VADB V MALI DVORANI

Sezona 2019-2020

!NOVO!

Funkcionalna vadba

Za vse tiste, ki so željni dobrega treninga pod strokovno iz...


NAKUP VSTOPNIC

Vstopnice v prodaji

PETEK, 6. 3. 2020, ob 19. uri: Koncert Prifarskih muzikantov

Vstopnina v predprodaji 16 €,...


koledar javnih dogodkov Februar 2020

Več dogodkov Najava prireditve