Komedija: Ni lahko biti ženska

KUD Veseli oder iz Ptuja

V nedeljo, 24. novembra 2019, ob 17. uri vabljeni v veliko dvorano Ipavčevega kulturnega centra Šentjur na komedijo Ni lahko biti ženska v izvedbi KUD Veseli oder iz Ptuja.

Po uspešnih komedijah kot so Tašča.com (1–4), Poštar Jakec, Srečen zakon, Cilika in Drašek, Rože za Pepco in druge, Vas tokrat vabimo na ogled NOVE super komedije z naslovom NI  LAHKO  BITI  ŽENSKA. V komediji srečamo klasično slovensko družino: otrok se šola, ata je brez službe, mama pa dela za tri.

Kratka vsebina: Mož Andrej nikakor ne more najti prave službe. Nekega dne ga pritegne zanimiv oglas inovativne svetovalne agencije.  Prav takšno delo si je najbolj želel, vendar agencija sprejema samo ženske. V želji, da bi službo dobil, na razgovor pride kot Lizika.  Razgovor med šefom Petrom in kandidatko Liziko je izjemno zabaven in gledalcem prinese veliko zdravega smeha, Andreju pa službo svetovalke Lizike.  Glavni junak je tako doma Andrej, v službi pa Lizika. Da ni lahko biti ženska, zdaj spoznava na lastni koži. Nekega dne na priporočilo nove sosede Marije v agencijo pride Andrejeva žena Nežka.  Ta se Liziki popolnoma odpre in mož nehote izve skrite podrobnosti iz njunega zakonskega življenja. To pa je seveda zelo zabavno in gledalci se ob tem od srca nasmejijo. Zgodba se zaplete, ko Nežka Liziko povabi k sebi domov. Hčerka Lucija v istem času pripelje domov novega prijatelja, ki pa ni nihče drug kot Lizikin šef Peter. Zdaj je Andrej  v veliki zagati. Bo zmogel igrati Andreja in Liziko hkrati? Če ga razkrinkajo, bo ostal brez dobre službe in še brez družine. Ker nič od tega ne bi rad izgubil, mora igrati oboje. Mu bo uspelo? Bomo videli. Ob nenehnih transformacijah spola in zapletih na odru se boste izjemno zabavali.

Smeh je zdravilo.    Pridite!    Zdravila bo v izobilju.  

 

Informacije o predstavi: 041 444 292 ali na veseli.oder@gmail.com ali www.veselioder.com

 

Vstopnina 10 €.   

Organizator: KUD Veseli oder iz Ptuja

 

PRIJAZNO  VABLJENI!

 

 

 

 

 

Nazaj

poročamo Več novic

Razstava poročnik Franjo Malgaj

Razstava

V avli Ipavčevega kulturnega centra Šentjur vam je do 20.11.2019 na ogled razstava:

Poročn...


URNIK VADB V MALI DVORANI

Sezona 2019-2020

Vse ljubitelje plesa vabimo v novo sezono VADB V MALI DVORANI.

  •        Vaje orientalskega p...

koledar javnih dogodkov November 2019

Več dogodkov Najava prireditve