Poljub za slovo

Glasbena komedija v izvedbi KD Simon Gregorčič Velika Nedelja

V nedeljo, 16. februarja 2020, ob 16. ali ob 18. uri vabljeni v veliko dvorano Ipavčevega kulturnega centra Šentjur na glasbeno komedijo z naslovom Poljub za slovo.

Predstava planirana za ob 16. uri je RAZPRODANA, na voljo so vstopnice za pomožna sedišča za ob 18. uri.

 

Poljub za slovo je preprosta in srčna ljubezenska zgodba, ki vam bo sedla globoko v srce. To zabavno in hkrati čustveno družinsko komedijo - muzikal odlikuje kar 12 v živo zapetih pesmi.

 

Dolžina predstave: 90 minut

 

Več o predstavi:

Spoštovani,
znana humorista Tonček Žumbar in Danica Cvetko, ki sta vas novembra lani nasmejala s komedijo Ni lahko biti ženska, prihajata tokrat s številčno, več kot 20 člansko ekipo KD Simon Gregorčič iz Velike Nedelje in novo glasbeno komedijo Poljub za slovo. Zgodba je izjemno zabavna, hkrati pa čustvena in v srce segajoča in je več kot primerna za ogled. Poleg vsebine vas bo navdušilo tudi sedem v živo zapetih pesmi igralcev in igralk.


Kratka vsebina: Dogajanje je postavljeno v idilo majhne podeželske vasice, ki nosi ime Sončna vas. Življenje tu še zmeraj teče počasi. Ljudje so preprosti, sproščeni in zabavni. Prirejajo vaške prireditve in se nasploh veliko družijo, smejejo in zabavajo. Osrednji junak je mladi kmet Dani, ki ga vaška dekleta obožujejo, vendar Dani čaka na ljubezen svojega življenja. Ta nekega dne v podobi lepe komaj 17 letne Helene res pride. Helena je mlada pevka iz večjega mesta, ki je s starši v vas prišla na kratek delovni obisk. Helena in Dani se v hipu zaljubita in začne se zgodba iskrene in čiste ljubezni. Splet okoliščin pa njuni življenji odpelje po različnih poteh. Dani ostane v Sončni vasi, Helena se s starši preseli v tujino. Po petih letih ju slučajni dogodek spet zbliža. Bosta tokrat ostala skupaj?
Odgovor je v simpatični zgodbi, ki je srčna, poučna in predvsem zabavna. Ob prijetni glasbi in duhovitih dialogih boste uživali. Ob presenetljivem razpletu pa se vam bo morda utrnila tudi kakšna solza presenečenja. Nastopa preko 20 igralcev, ki Vam bodo pričarali nepozabno doživetje.
Komedija Poljub za slovo je bila prvič uprizorjena decembra lani v Športni dvorani Velika Nedelja. Pet predstav si je takrat ogledalo kar 2500 gledalcev od blizu in daleč. Zdaj jo ponujamo tudi Vam.


Smeh je zdravilo. Pridite! Zdravila bo v izobilju. In to le za 10 €.
PRIJAZNO VABLJENI!

 

Informacije o predstavi: 041 482 130 (Tonček)

 

Vstopnina 10 €.

Nakup vstopnic je možen v obratovalnem času Knjižnice Šentjur, na spletnem portalu Mojekarte.si in pri posrednikih (Petrol, OMV, 3DVA Trafike itd.).

 

Organizator: Kulturno društvo Simon Gregorčič Velika Nedelja

Nazaj

poročamo Več novic

NAKUP VSTOPNIC

Vstopnice v prodaji

!PRESTAVLJENO! SOBOTA, 14. 3. 2020, ob 10. uri: Otroški abonma Jurček: Rozamundine norčije

...


OBVESTILO

Prepoved javnih prireditev v zaprtih prostorih

Prepoved javnih prireditev v zaprtih javnih prostorih za VEČJE prireditve

Ministrstvo za z...


koledar javnih dogodkov April 2020

Več dogodkov Najava prireditve

Ipavčev kulturni center Šentjur
Ulica Dušana Kvedra 46
3230 Šentjur

tel.: (03) 746 37 46 (pon. - pet., od 7:00 do 15:00)
e-pošta: info@ikcsentjur.si