Stand - Up Komedija ob Dnevu žena

Gašper Bergant in Boštjan Gorenc - Pižama

V soboto, 7. marca 2020, ob 19. uri vabljeni v veliko dvorano Ipavčevega kulturnega centra Šentjur na Stand - up komedijo ob Dnevu žena.

Gašper Bergant in Boštjan Gorenc – Pižama sta prekaljena komična mačka. Nazadnje sta skupaj navduševala v komediji Brade. Gašperja poznate še iz oddaje Skečoholiki, Pižamo pa iz stand-up predstave 50 odtenkov njive.

Gašper v sočni govorici logarske doline benti nad rečmi, ki ga jezijo. To počne tako smešno, da si publika želi, da bi ga ob živce spravljalo čim več stvari.

Pižama v nastopu križari med enovrstičnimi šalami, polnimi besednih iger in zgodbami iz življenja s katerimi se gledalci brez težav poistovetijo.

Za ta večer Bergant in Pižama obljubljata prav posebno presenečenje, saj jima bodo med drugim gledalci sami določali teme o katerih bosta morala pripovedovati in tako dokazati, da spadata med najhitrejše možgane slovenske komedije.

 

Vstopnica v predprodaji 15€, na dan prireditve 18€.

 

Nakup vstopnic je možen na spletnem portalu Mojekarte.si in pri posrednikih (Petrol, OMV, 3DVA Trafike itd.), ter eno uro pred prireditvijo na blagajni IKC.

 

Organizator: Organizacija glasbenih in drugih dogodkov, Sanela Flisar Stankovič s.p..

Nazaj

poročamo Več novic

URNIK VADB V MALI DVORANI

Sezona 2019-2020

!NOVO!

Funkcionalna vadba

Za vse tiste, ki so željni dobrega treninga pod strokovno iz...


NAKUP VSTOPNIC

Vstopnice v prodaji

PETEK, 6. 3. 2020, ob 19. uri: Koncert Prifarskih muzikantov

Vstopnina v predprodaji 16 €,...


koledar javnih dogodkov Februar 2020

Več dogodkov Najava prireditve