Uporaba fraktalne risbe v pedagoškem procesu - ODPOVEDANO

Art risba

V soboto, 14. marca 2020, ob 9.30 vabljeni v malo dvorano Ipavčevega kulturnega centra Šentjur na predavanje Manje Koren Kodele.

!ODPOVEDANO!

Razpisan je 3.del seminarja metode Fraktalne risbe, kateri bo namenjen vpogledu v pedagoško delo z elementi fraktalne risbe. Manja vam bo predstavila postopke in vaje s katerimi otroka popeljemo v svet fraktalnih definicij. Metoda fraktalne risbe je izjemno orodje za razvoj otrokove koncentracije, motivacija, koordinacije. Hkrati spodbuja kreativno, kritično in vizualno mišljenje, samozavest, vpliv na otrokovo stabilno emocionalno stanje... Poleg vsega naštetega nam ponuja izjemen vpogled v otrokovo notranje stanje, ki nam razkrije vse, česar nam otrok ne predstavi z besedami. Z vami bo delila tudi osebne izkušnje metode pri delu z otroki.

Podrobne informacije in program vam posredujem ob prijavi na email manja@leanai.si Število mest je omejeno na 10 udeležencev. Kotizacija znaša 60 eur na osebo. V ceno je vključen celoten likovni material, uporaba didaktičnih sredstev, osvežilni napitek in prigrizek.

 

Veselim se srečanja!

Manja

 

Organizator: Risalnica

Nazaj