Veronika Podgoršek: Ljubezen na terapiji

Noč knjige 2019

torek, 23. aprila 2019, ob 19.00 uri, ste vabljeni v Ipavčev kulturni center Šentjur na predstavitev knjige in pogovorni večer z dr. Veroniko Podgoršek, terapevtko, specializirano za partnersko in družinsko terapijo.

Dr. Veronika Podgoršek je doktorica znanosti iz področja družinske in zakonske terapije (Univerze v Ljubljani) in specializantka iz Objekta relacijske teorije in prakse na Mednarodnem psihoterapevtskem inštitutu v Washingtonu D.C., ZDA. Leta 2006 je ustanovila svoj Psihoterapevtski inštitut, v katerem tudi sama dela kot psihoterapevtka in ima za seboj na tisoče ur dela z posamezniki in pari. Med drugim je članica Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije, avtorica knjig Nezvestoba in klinična praksa, Ljubezen po ljubezni ter Ljubezen na terapiji, kolumnistka, predavateljica, sicer pa tudi žena in mati štirih otrok, ki smo jo spoznali tudi preko TV zaslonov in drugih medijev.


Ljubezen na terapiji - vodnik do srečnega partnerstva
Avtorica v vodniku po ljubezni obdela teme, kot so: zaljubljenost, ljubezen, intimnost, komunikacija, odgovornost zase, otroci, spolnost, družinske finance, izgube itd. Teoretska izhodišča so ilustrirana s praktičnimi primeri, v katerih se bo našel sleherni bralec, besedilo pa je poljudno in življenjsko. Vodnik po ljubezni je knjiga za vse, ki želijo biti srečni v ljubezni, obvezno čtivo za vse, ki se radi poglabljajo v globine svoje duše.

Vstop je prost.

Organizator: Knjižnica Šentjur

Nazaj